/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
М'ясо “Пелікан” - багато, щедро і дуже смачно - 20 Хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.12.2013
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
М'ясо “Пелікан” - багато, щедро і дуже смачно - 20 Хвилин
20 Хвилин Так, ми із задоволенням їмо й рибу, й птицю, й… інші продукти, але “смажений кабанчик” - це наше все, ну, звісно, після сала. У Луцьку навіть поставили пам'ятник свині, яка «врятувала» Україну під час монголо-татарської навали. Український люд ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.12.2013
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці