- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
Їстівні "валентинки" та "шовдарі" художник Анатолій Сакалош ... - Мукачево.нет
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.02.2014
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
Їстівні "валентинки" та "шовдарі" художник Анатолій Сакалош ... - Мукачево.нет
Мукачево.нет Для виготовлення беру борошно вищого ґатунку, додаю мед, корицю, імбир, сахарну пудру, какао, масло або маргарин. Тісто замішую звечора, наступного дня розкачую, має добре ліпитися як пластилін. Також вирізаю з картону спеціальні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.02.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно