- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Картопля
Перемерзлі овочі – м'які, а цитрусові – тверді - Молодий Буковинець
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.02.2014
Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі
Картопля
Перемерзлі овочі – м'які, а цитрусові – тверді - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець Вони стають м'якими від засихання. За словами Василя Соломка, перемерзлі овочі дуже легко визначити за смаком. Скажімо, картопля після замерзання стає солодкою. Замерзлі овочі не такі вже й шкідливі, якщо перемерзли лише один раз. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.02.2014
Дивитись всі новини в розділі Картопля