/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Квасоля
Рослинні або тваринні жири: чому віддати перевагу, чого уникати? - Велика Епоха
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2013
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Рослинні або тваринні жири: чому віддати перевагу, чого уникати? - Велика Епоха
Велика Епоха Бобові — горох, квасоля та ін. — містять ненасичені жирні кислоти, вітаміни і мінеральні солі. Їжа, що містить рослинні жири, знижує вміст холестерину в крові і сприяє попередженню розвитку атеросклерозу. З тваринних жирів краще віддати ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Квасоля