/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Великий піст: квасоля з рисом і болгарським перцем - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Додайте квасолю і рис. Вилийте рідину від квасолі в стакан, долийте до верху води, вилийте в каструлю все, додайте ще 1 склянку води - всього 2 склянки рідини. Накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 45-50 хвилин, або поки вся рідина не ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.03.2014




Дивитись всі новини в розділі Квасоля