/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Картопляний суп-пюре з печерицями - Інформаційний портал MistInfo
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.06.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Картопляний суп-пюре з печерицями - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo На сковороді топимо вершкове масло і підсмажуємо до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю. Потім нарізаємо великими шматочками гриби і додаємо до цибулі. Злегка обсмажуємо (якщо почне пригорати, додайте трохи води з картоплі). |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове