- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Готовим соусы сами - Арсеньевские вести
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.04.2014
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Готовим соусы сами - Арсеньевские вести
Арсеньевские вести 3 ст.л. жирной сметаны, 0,5 ч.л. тертой цедры лимона, 3 черешка молодого сельдерея, большая веточка базилика, соль, черный молотый перец — по вкусу. Цедру лимона добавьте к сметане. Базилик и сельдерей помойте, мелко порубите и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.04.2014
Дивитись всі новини в розділі Базилік