/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Рецепти паски: підготуймося заздалегідь - Велика Епоха



Велика Епоха
10 жовтків збийте з цукром, додайте борошно, дріжджі та сіль за смаком. Ретельно вимішайте тісто і залиште на час, щоб підійшло. Далі додайте ванілін і родзинки, після чого тісто необхідно замісити ще раз. Викладіть отриману масу у форму ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно