- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редька
Все кухни мира. Киргизия - газета "Ока-инфо"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.06.2013
Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки
Редька
Все кухни мира. Киргизия - газета "Ока-инфо"
газета "Ока-инфо" Вам потребуется: Баранина 800 г, сало курдючное 2 ст. ложки, перец сладкий 2 шт., редька - 2 шт., лук репчатый 3 шт., томатная паста - 2 ст. ложки, масло растительное 3 ст. ложки, мука пшеничная: 2 ст. ложка, чеснок: 8 зубков, сахар 1 ч. ложка, уксус 1 ч. ложка, горошек зелёный ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Редька