- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Щавель
Ботвинья свекольная – прохладная, прикольная! ТАЙМЕР любит русскую кухню - Таймер
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2013
Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю
Щавель
Ботвинья свекольная – прохладная, прикольная! ТАЙМЕР любит русскую кухню - Таймер
Таймер Вынимаем сварившуюся рыбку, а в оставшемся бульоне минутки две варим щавель и шпинат. Всё это должно хорошенько остыть. Мелко нарезаем парочку свежих огурцов, 100 граммов редиски, 4 сваренных вкрутую яйца (или вдвое больше перепелиных яиц), пучок зелёного лука и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Щавель