- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно гречане
Рецепти української кухні - Велика Епоха
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.07.2013
Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного
Борошно гречане
Рецепти української кухні - Велика Епоха
Велика Епоха Візьміть 2 склянки гречаного борошна, 3 склянки води, 2 яйця, 2 цибулини, 100 г сала, сіль за смаком. З борошна води, яєць та солі замісіть тісто. Розкачайте його до товщини близько 1 см та поріжте на квадратики. Покладіть їх в окріп, посоліть і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане