/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гречане  

Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного

Борошно гречане


Рецепти української кухні - Велика Епоха



Велика Епоха
Візьміть 2 склянки гречаного борошна, 3 склянки води, 2 яйця, 2 цибулини, 100 г сала, сіль за смаком. З борошна води, яєць та солі замісіть тісто. Розкачайте його до товщини близько 1 см та поріжте на квадратики. Покладіть їх в окріп, посоліть і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане