/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Морозиво
Генетика людини впливає на її смакові вподобання, – вчені - Західна інформаційна корпорація
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2014
Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива
Морозиво
Генетика людини впливає на її смакові вподобання, – вчені - Західна інформаційна корпорація
Західна інформаційна корпорація Стало відомо, що 17 незалежних генів впливають на смакове сприйняття таких продуктів, як бекон, артишок, кава, шоколад, цикорій, йогурт, сир, хліб з маслом, морозиво, апельсиновий сік, біле вино, гриби. При цьому автори роботи відзначили, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Морозиво