/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Імбирне печиво вчиняють на шипшині - Gazeta.ua



Gazeta.ua
У каструлю наливає півлітра настоянки. Додає по чайній ложці кориці, тертого імбиру та кардамону. Доливає півлітра олії. — Кидаю пів чайної ложки соди, щоб тісто піднялося. Оцтом гасити не потрібно. Всипаю борошно, поки тісто не заміситься.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно