/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Липень, спека і треба вижити? Морозиво! - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Просіяти борошно, зробити ямку. Влити 1 ст. ложку олії та 100 мл теплої води, додати яйце, дрібку солі та замісити тісто. - Розділити тісто на дві частини. В одну - влити ще 1 ст ложку олії, вимісити. З'єднати з другою частиною. Ще раз вимісити.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно