/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Часник  

Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику

Часник


Закрутки на зиму: фаршировані баклажани та мариновані ... - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Дрібно порізати зелень. Часник - дрібно порізати або роздавити, змішати із зеленню. - Цією сумішшю нафарширувати баклажани. Порізати їх кільцями та викласти у простерилізовану банку. - Залити оцтом та стерилізувати: 0,5 л - 15 хв, 1 л - 25 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.09.2014




Дивитись всі новини в розділі Часник