/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
В італійські галушки додають гарбуз - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.10.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
В італійські галушки додають гарбуз - Gazeta.ua
Gazeta.ua Повторити з рештою тіста. Партіями відправляти ньоккі в каструлю і варити, поки вони не спливуть. Коли всі галушки будуть зроблені, розігріти вершкове масло на середньому вогні. Додати ньоккі в один шар, обсмажувати приблизно 90 секунд. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.10.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове