/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Гриби
Для різото беруть усе біле: рис, бульйон, гриби та вино - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.10.2014
Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів
Гриби
Для різото беруть усе біле: рис, бульйон, гриби та вино - Gazeta.ua
Gazeta.ua Це класичне поєднання: гриби, цибуля та вершки. Гриби для шлунку важкуваті, але ж українці люблять поїсти ситно й смачно. Ми не французи, які шукають у стравах напівтонів. Коли вершки закиплять, витискаю сік з тієї ж половинки лимона, якою ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.10.2014
Дивитись всі новини в розділі Гриби