- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Все буде добре: рецепт рулетиков из говядины от Винченцо Барба - TV.UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.11.2014
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Все буде добре: рецепт рулетиков из говядины от Винченцо Барба - TV.UA
TV.UA Для рулетов: говядина – 400 г, пармезан – 50 г (грязного цвета), петрушка, чеснок – 3 зубчика, оливковое масло – 3-4 ст.л., мука – 4 ст.л. Для соуса: помидоры – 4 шт., чеснок – 3 зубчика, орегано, базилик, соль, сахар, лед. Приготовление: Для начинки натереть сыр, черные оливки, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Петрушка