/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молочний жир
ЩО МИ ЇМО НАСПРАВДІ ПІД ВИГЛЯДОМ МОРОЗИВА - Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.07.2013
Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру
Молочний жир
ЩО МИ ЇМО НАСПРАВДІ ПІД ВИГЛЯДОМ МОРОЗИВА - Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини
Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини До складу порошку входить: сухе молоко, молочні білки, підсолоджувачі, ароматизатори та харчова добавка Е466 (карбоксиметилцелюлоза), яка при перевищенні дози може викликати розлад шлунка. ... У пломбірі вміст жиру має бути 12-25%. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Молочний жир