/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молочний жир  

Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру

Молочний жир


ЩО МИ ЇМО НАСПРАВДІ ПІД ВИГЛЯДОМ МОРОЗИВА - Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини



Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини
До складу порошку входить: сухе молоко, молочні білки, підсолоджувачі, ароматизатори та харчова добавка Е466 (карбоксиметилцелюлоза), яка при перевищенні дози може викликати розлад шлунка. ... У пломбірі вміст жиру має бути 12-25%.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Молочний жир