/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Новорічне меню від Шеф-кухаря французького ресторану - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.12.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Новорічне меню від Шеф-кухаря французького ресторану - Gazeta.ua
Gazeta.ua Із молока, вершків, вершкового масла і муки готують соус Бешамель. Обов'язково додають мускатний горіх, сіль, перець. Холодні кнелі викладають на невелике деко чи на порційну тарілку і запікають при температурі 200 градусів, 8 хвилин". |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове