/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гречане  

Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного

Борошно гречане


Вареники на Андрія і на Різдвяний піст - ОГО



ОГО
3-5 великих картоплин, 1 л води, 1 чайна ложка солі, 1 столова ложка борошна. Картоплю зваріть у підсоленій воді, зцідіть, потовчіть, як на пюре, додайте трохи борошна, добре вимішайте. Можна долити ложку-дві олії. 2. "Європейські" вареники ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.12.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане