- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Запечена телятина за рецептом президента від Ірини Констанкевич - Сім'я і дім
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.12.2014
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Запечена телятина за рецептом президента від Ірини Констанкевич - Сім'я і дім
Сім'я і дім Шмат телятини (до 2,5 кг) закладаю у великий чавунний казан, солю, перчу, додаю багато сушених трав із моєї грядки (майоран, базилік, кінза, петрушка). А тоді з усіх боків і поверх м'яса викладаю цілі овочі: помідор, цибулину, морквину, перець ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Петрушка