- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
В чем польза железа? - Аптека online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.12.2014
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
В чем польза железа? - Аптека online
Аптека online Наиболее богатые источники железа: моллюски (85 г — 24 мг железа), белая консервированная фасоль (1 стакан — 8 мг), черный шоколад, 45–69% какао (85 г — 7 мг железа), вареные устрицы (85 г — 6 мг железа), вареный шпинат (1 чашка — 6 мг), говяжья печень (85 г — 5 мг), ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Шпинат