/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Пирог с рисом запиваем кумысом! ТАЙМЕР печёт из слоёного теста - Таймер
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.02.2015
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Пирог с рисом запиваем кумысом! ТАЙМЕР печёт из слоёного теста - Таймер
Таймер «Для этого пирога нам надо взять готовое слоёное тесто, говяжий фарш, лук, перец красный, зелень петрушки и рис, желток для смазки пирога, - делится Сусанна вкусными секретами. - Пережарить лук и перец (порезать на маленькие квадратики), фарш. В конце поджарки бросить ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.02.2015
Дивитись всі новини в розділі Фарш