/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшоняна
Секреты кашевара - Mangazia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.03.2015
Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних
Крупа пшоняна
Секреты кашевара - Mangazia
Mangazia После этого крупу откинуть на сито. В кастрюлю влить три с половиной стакана воды, добавить ложку масла и посолить. Когда вода закипит, положить подготовленную крупу и варить до загустения. После этого кашу на 0,5–1 часа поставить для упревания. В готовую кашу положить 1-2 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна