- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
«ВБ»: Барнаульцев приглашают на Праздник русского пельменя - Вечерний Барнаул
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.03.2015
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
«ВБ»: Барнаульцев приглашают на Праздник русского пельменя - Вечерний Барнаул
Вечерний Барнаул Кроме мясного фарша, в начинку идут лук, немного бланшированной травы (сныть, крапива, петрушка – смотря по времени года), черный перец, чуть муки для придания фаршу необходимой вязкости и небольшое количество мясного бульона – для умеренного насыщения влагой. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Петрушка