/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Конина
Три дня на новой диете Дюкана: инструкция - Обозреватель
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.03.2015
Новини про конину, новинки, детальна інформація відносно конини
Конина
Три дня на новой диете Дюкана: инструкция - Обозреватель
Обозреватель МЯСО: телятина, говядина, конина, дичь, кролик и субпродукты. Подходят все части, которые готовят на гриле, такие как стейк, филейная часть, вырезка и телячьи ребрышки. Приготовление: на гриле, на сковородке, в духовке, в папильотках, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Конина