/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


Вопрос к эксперту: «Почему барнаульское пиво не хранится ... - Барнаул.фм



Барнаул.фм
... сроки на каждом технологическом этапе — будь то проращивание ячменя в собственной солодовне, брожение ли, или дображивание — они весьма существенны, именно поэтому технология и называется классическая – это не взял порошок, ...
ПолитСибРу


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.04.2015




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний