- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Щавель
Первая зелень - Арсеньевские вести
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.05.2015
Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю
Щавель
Первая зелень - Арсеньевские вести
Арсеньевские вести На 4 пучка щавеля – 2-3 свежих огурца, 4 яйца, 6 ст. л. сметаны, пучок зеленого лука, зелень укропа, соль по вкусу. Листья щавеля переберите, промойте, нарежьте как лапшу и опустите в подсоленный кипяток. Кипятите минут 5-7, сдвиньте с огня и охладите. Сварите яйца, разотрите ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.05.2015
Дивитись всі новини в розділі Щавель