- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
«О еде!»: просто и изысканно - Еженедельник Аргументы и факты в Беларуси
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.05.2015
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
«О еде!»: просто и изысканно - Еженедельник Аргументы и факты в Беларуси
Еженедельник Аргументы и факты в Беларуси Для первого блюда понадобятся рыбный бульон, филе судака, белые грибы, цукини, чеснок, оливковое масло, каперсы, помидоры черри, креветки, петрушка, мускатный орех. Для пасты нужны мука, яйцо, белые грибы, хвосты креветок, лук шалот, помидоры черри, сливки, коньяк, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.05.2015
Дивитись всі новини в розділі Петрушка