- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для консервування продуктів
От ботулизма умер житель Тульской области, поевший грибной ... - newstula.ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2015
Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів
Для консервування продуктів
От ботулизма умер житель Тульской области, поевший грибной ... - newstula.ru
newstula.ru Cl. Botulinum не размножается при рН ниже 4 (3.5), для этого в маринадах должно быть содержание уксусной кислоты выше 2%. При слабокислой реакции (рН 4.5 – 5.5) размножается и образуется токсин, продукты становятся опасными. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2015
Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів