/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Консерви овочеві, соління, квашення
На Черкащині збільшилась кількість захворювань на ботулізм - Прес-Центр
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2015
Новини про консерви овочеві, соління, квашення, новинки, детальна інформація відносно консерв овочевих, солених, квашених
Консерви овочеві, соління, квашення
На Черкащині збільшилась кількість захворювань на ботулізм - Прес-Центр
Прес-Центр Використовуйте інші способи заготівлі на зиму, а саме квашення, соління овочів, грибів, низькотемпературне заморожування. Якщо ви все ж прийняли рішення про виготовлення консервів, суворо дотримуйтесь рецептур та технології ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2015
Дивитись всі новини в розділі Консерви овочеві, соління, квашення