- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Щавель
Где щи – тут и нас ищи - http://vsenovostint.ru/feed/ (пресс-релиз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2015
Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю
Щавель
Где щи – тут и нас ищи - http://vsenovostint.ru/feed/ (пресс-релиз)
http://vsenovostint.ru/feed/ (пресс-релиз) К капусте добавляли петрушку (листья и корни), сельдерей, лук, щавель, зелёные яблоки. Любители кислых щей добавляли квас или капустный рассол. Соль и специи добавляли, как правило, в конце процесса приготовления, минут за 10. Популярны были «подболтки» или «забелки» ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2015
Дивитись всі новини в розділі Щавель