/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


Кабачок – не дурачок - Вечерний Оренбург



Вечерний Оренбург
Что делать: кабачок разрезаем вдоль пополам, аккуратно вынимаем серединку. Полученные «лодочки» провариваем в кипящей и слегка подсоленной воде 3-4 минуты. Грибы мелко режем. Луковицу чистим и режем на мелкие кубики. Обжариваем на растительном масле лук, затем ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.06.2015




Дивитись всі новини в розділі Кабачок