/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


ВІКНА - Кулінар Любов Біріна: Калуськими “смачним” брендом ... - Вікна online



Вікна online
Замісити тісто: 175 г м'якого вершкового масла, 4 жовтки, 25г свіжих дріжджів (розтерти попередньо з 3 ст. ложками цукру), 3 ст. ложки сметани, 320 г борошна. Накрити чистим рушником і поставити підходити в тепле місце на 2 години .


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.07.2015




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове