- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Квасоля
23 поради від шеф-кухарів, які зроблять прості страви шедевром - Gazeta.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.07.2015
Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
23 поради від шеф-кухарів, які зроблять прості страви шедевром - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) 6. Якщо кинути в бульйон шматочок льоду і довести до кипіння бульйон буде більш прозорим. 7. Щоб акуратно нарізати круто зварене яйце, змочіть лезо ножа холодною водою: жовток не буде кришитися. 8. При варінні квасоля не потемніє, якщо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.07.2015
Дивитись всі новини в розділі Квасоля