/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Готуємо пасту "Карбонара" - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.07.2015
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Готуємо пасту "Карбонара" - 20 хвилин
20 хвилин Щоб приготувати соус, нарізаємо бочок пластинками, обсмажуємо на олії, а тоді вливаємо вершки і додаємо щіпку тим'яну для аромату, — коментує пані Наталія. — Поки смажимо бочок, кладемо на сковороду зубчик часнику, а за кілька секунд ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.07.2015
Дивитись всі новини в розділі Вершки