/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Ирма Чагелишвили бренд-шеф ресторанов «Долма» - the-village
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.08.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Ирма Чагелишвили бренд-шеф ресторанов «Долма» - the-village
the-village В это время нарезать сулугуни на крупные кубики примерно два на два сантиметра и растопить на сковороде сливочное масло. Разделить тесто на восемь-девять равных частей, сначала слепить из них шарики, а затем тонко раскатать. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.08.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове