- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Часник
Що приготувати з красноголовців та підберезників - ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.08.2013
Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику
Часник
Що приготувати з красноголовців та підберезників - ОГО
ОГО На 1 кг грибів: півсклянки води, 1 столова ложка солі, 1 столова ложка цукру, 5-6 горошин духмяного перцю, 3-4 гвоздики, 2-3 лаврові листки, кілька суцвіть кропу, кілька листочків вишні або чорної смородини, 3-4 зубчики часнику, на кінчику ножа ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Часник