/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Квашені баклажани обмотують стеблами селери - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Автор: ФОТО: Олеся Гнатюк Квашені баклажани можна подавати одразу, як охолонуть. Прикрашають зеленню, кільцями цибулі й поливають нерафінованою олією. — У бессарабській кухні використовують багато помідорів, болгарського перцю, баклажанів і цибулі ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.09.2015




Дивитись всі новини в розділі Баклажан