/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Італійське печиво Кантучині смакує з підсмаженим мигдалем - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Викласти тісто на присипаний борошном стіл і замішувати його протягом двох хвилин. Спершу тісто буде сипучим, але потім набуде гладкої консистенції. Вимішувати таке тісто стане легко, воно також не буде липнути до рук. Розділити тісто на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.05.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова