/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь  

Новини про ячмінь, новинки, детальна інформація відносно ячменю

Ячмінь


Що, коли і кому варто їсти: про корисні продукти для кожного віку - Хрещатик



Хрещатик
Їжте страви з круп – рис, кіноа, овес, жито, булгур, кускус та ячмінь, але уникайте солодощів. Після 50: більше бобових, менше солі. Зростає риск серцевих та серцево-судинних хвороб, особливо в жінок у менопаузі. Важливо слідкувати за вагою, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.09.2015




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь