/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Сочевиця  

Новини про сочевицю, новинки, детальна інформація відносно сочевиці

Сочевиця


Продукти з великим вмістом кальцію знижують ризик утворення ... - Хрещатик



Хрещатик
Відмінним джерелом кальцію вважаються бобові культури, серед яких особливо виділяються квасоля, горох, боби, соя, сочевиця і зелений горошок. Вважається, що набагато більше кальцію в порівнянні з сиром міститься в кунжуті, мигдалі і маці.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Сочевиця