/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Рибу в автоклаві тушкують півгодини - Gazeta.ua



Gazeta.ua
На дно банки кладу ложку засмажки, шматки риби. Додаю ще столову ложку засмажки й чайну — солі. Тушкую в автоклаві так само півгодини. Виймати банки можна, коли охолоне. В автоклаві Валентина тушкує м'ясо птиці — курей, індиків, качок.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.11.2015




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці