/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Гірчиця чорна  

Новини про гірчицю чорну, новинки, детальна інформація відносно гірчиці чорної

Гірчиця чорна


Готуємо коропа „Балагура” - 20 хвилин



20 хвилин
Спочатку філе коропа треба замаринувати, — розповідає шеф-кухар Наталія Пижлакова. — До складу маринаду входить соєвий соус, міцна гірчиця, майонез, сіль і паприка. У цьому маринаді риба має полежати хоча б 10-15 хвилин.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.08.2015




Дивитись всі новини в розділі Гірчиця чорна