/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молочний жир
Пармезан как резиновая губка - Dairy News
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2015
Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру
Молочний жир
Пармезан как резиновая губка - Dairy News
Dairy News Печально и противно, когда в сливочном масле, сгущенном молоке, сметане вместо молочного жира – неизвестные вещества. В колбасе почти нет мяса, но в изобилии хрустят хрящи. Шоколадные конфеты – без какао. Хлеб такого качества, что ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Молочний жир