/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Владельцы «Едим стоя» открыли кафе Dizengoff99 - the-village



the-village
За кухню здесь отвечает Галина Николаева. В меню — запечённый баклажан с йогуртовой тхиной и томатной сальсой (360 рублей), фалафель (290 рублей), хумус с тхиной, специями, кедровыми орехами и оливковым маслом (255 рублей), хумус с мясом (380 рублей), куриный суп с ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.12.2015




Дивитись всі новини в розділі Баклажан