/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
100 г цукру (для начинки); - Інформаційний портал MistInfo
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.08.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
100 г цукру (для начинки); - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo Додати цукор, яйця, ванілін. Все добре розмішати. Для тіста: борошно просіяти, добавити сухі дріжджі, сіль. М'яке вершкове масло перетерти з 2 ст. л. цукру. Покласти до борошна з дріжджами. Перемішати. Добавити сіль, воду, замісити тісто. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове