- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Цукор
Секрети пишного та ароматного бисквіта - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.01.2016
Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру
Цукор
Секрети пишного та ароматного бисквіта - Gazeta.ua
Gazeta.ua Коли збиваючи білки додавати цукор, треба це робити поступово, малими порціями. Білок добре збитий, якщо не випадає з перевернутої миски. Посуд для збивання має бути сухим та не жирним. А ще краще, щоб і холодним. Можна помасти його ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.01.2016
Дивитись всі новини в розділі Цукор