/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Як колись готувалися до Різдва жінки? - Рівне інформаційне



Рівне інформаційне
Обов'язково пекли на свята калачі – круглі обрядові хліби з білого пшеничного борошна, замішані на молоці з додаванням яєць. Обов'язково на столі мали бути пиріжки з різною начинкою – капустою, горохом, сливами, вишнями, маком тощо.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне